Afbeeldingsresultaat voor huttten bouwenDe vergunning is binnen! Van 19 juli tot en met 23 juli 2021 organiseren wij weer een "Bouwstad" voor kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar.

De hele week kan je met vriendjes of vriendinnetjes je "eigen" huis bouwen. Je kunt je inschrijven per groepje van maximaal 7 kinderen of individueel. Groepjes van minder dan 7 kinderen, worden door ons aangevuld zodat iedereen een plekje krijgt.

De kosten voor deze week bedragen € 5,00 per kind, hiervoor krijgen ze elke dag een lunchpakketje en drinken.
Er kan uitsluitend worden ingeschreven in ons Wijkcentrum aan de Reijerweg tegen directe betaling. Het is mogelijk om te pinnen.


Er is een maximum aantal kinderen die ingeschreven kunnen worden, ons advies is dan ook niet te lang te wachten om teleurstelling te voorkomen.
Kan/wil je niet de hele week meedoen? Dan kan je tijdens de week op de dag dat je mee wilt doen, een kaartje kopen. Dit kaartje kost € 1,50. Voor kinderen die maar een enkele dag mee willen doen, wordt een apart plekje ingericht om hun huisje te bouwen, het is niet mogelijk om dan met andere groepjes mee te doen.

Het is helaas ook niet mogelijk om een plaatsje per telefoon of email te reserveren.
Voor informatie kunt u bellen naar ons telefoonnummer 06-40988261 of een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Let op: alleen voor informatie.