download.jpgOp enkele losse inschrijvingen na is onze activiteit “Bouwstad” vol. Heeft u nog iemand die zich wilt inschrijven individueel? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u ontvangt bericht of het nog mogelijk is. Let op: Alleen kinderen die zich individueel willen inschrijven is nog mogelijk, dus geen groepjes meer. De kinderen worden ingedeeld bij groepjes die nog niet compleet zijn.

Programma:
Maandag 11 juli : Start bouwstad om 09.00 uur in het Wijkcentrum. Hier ontvangen de kinderen een polsbandje. Om 09.30 uur openen wij het bouwterrein.
Om 15.30 sluit het bouwterrein. Kinderen die zelf naar huis mogen (geel bandje) mogen vanaf 15.00 uur het terrein verlaten, de andere kinderen wachten tot iemand ze komt ophalen.
Dinsdag 12 juli, Woensdag 13 juli en Donderdag 14 juli: Terrein wordt geopend om 09.30 uur en sluit uiterlijk om 15.30 uur. (Zie maandag)
Vrijdag 15 juli : Het terrein wordt geopend om 09.30 uur. Na de lunch rond 13.00 uur is de prijsuitreiking, ouders zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.
Na de prijsuitreiking is onze activiteit “Bouwstad” afgelopen.

De kinderen krijgen elke middag een lunch en de gehele dag staat er limonadesiroop en water wat gedronken kan worden.
Op dinsdag of woensdagmiddag is er voor de deelnemers een spelmiddag waarbij een leuk prijsje te winnen is. De kinderen worden door ons begeleid.
Op donderdag is de verfdag. Wij vragen ouders de kinderen oude kleding aan te doen wat weg kan of vuil mag worden.
Op vrijdag na de lunch is de prijsuitreiking, ouders zijn welkom.

Op het terrein is een snoepkraam aanwezig waar kinderen snoepjes kunnen kopen tegen kleine prijsjes. De snoepkraam is tijdens de lunch gesloten.

Op het terrein moeten de deelnemertjes goede dichte schoenen aan!! Dus geen slippers of ander soort open schoenen.
Komt u als ouder kijken bij de kinderen, dan ook dichte schoenen aan. Let hierbij ook op eventuele andere kinderen die u meeneemt.
Met open schoenen wordt u of uw kinderen niet toegelaten op het bouwterrein.

Bouwstad zit zo goed als vol. Dit houdt in dat er dit jaar geen losse dagkaartjes worden verkocht!!

Voor vragen zijn wij bereikbaar op ons telefoonnummer 06-40988261 of op ons emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.