IMG-20210926-WA0001_004-1.jpgWij zijn op zoek naar kleine ondernemers die het leuk zouden vinden een tafel te willen huren op onze Winterfair die wij organiseren op zaterdag 20 november as. De winterfair wordt gehouden in ons Wijkcentrum aan de Reijerweg 62 te Slikkerveer (Gem. Ridderkerk) van 10.00 tot 16.00 uur. De tafels die wij verhuren zijn 1.60 x 0.80 cm. en er kunnen maximaal 2 tafels per ondernemer worden gehuurd. Een tafel kost € 10,00 per stuk. De zalen worden door ons aangekleed in winterse sfeer.

Ook mensen die zelf spullen maken zoals bloemstukjes, kaarten etc zijn van harte welkom om een tafel te huren. Om een divers aanbod te krijgen zullen wij bij inschrijving vragen met welke artikelen u wilt komen staan. Er zullen niet meer dan 2 dezelfde artikelen worden ingeschreven. Verpakte etenswaren zoals koekjes en chocolade en snoepgoed zijn toegestaan.

U kunt een aanvraag insturen naar ons emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt daarna van ons bericht of uw aanvraag kan worden gehonoreerd.

Voor meer informatie kunt u ons bellen op telefoonnummer 06-409 88 261. Op dit nummer wordt alleen informatie verstrekt, de aanvragen kunnen uitsluitend op ons emailadres.